Like like ♥

hai-2 lme tk update :) ape khabar :) aku sehat je :) hum sian blog aku majuk ngn aku sbb aku tnggal kn dye huhuhu sory >.< .. heheehe ape-2 pn selamat hari raya adil adha ... maaf kn aku if aku ade post psl korang n korang terasa...aku trkasar bahaya trsilap ckp ke ape k sbb prangai aku mmg cm ni ... andd  setiap manusia tk lari dri membuat kesilapan .. maaf yew :) hehehe mntk ampun mntk maaf hehehe bye :)-

syg nye aku kpada kau

kau hadir dalam hidup aku membuat kn aku gile kan kau smpai skrg .. pkl 10.43 hari jumaat 2009 . kau shuffle dpn aku . aku tgk tergelak2 . then ko malu ko cover muke . comelnye kau mase tu . lps tu kau xabis curi2 usha aku time aku pgi toilet , jln2 , bli air , hummm ..lepas tuh aku brkwn ngn arien  abg kau minat kt arien .. then aku slalu lepak kt blakang kdai arien kau pn curi2 jea usha aku . alahai time uh kau pkai bju wrna putih and rntai ijau tu.. ilove you syg .. skrg kau prgi tnggal kn aku buat slame lame nye .. rndu nye nye aku kt kau ari yg trakhir . kite pkai bju smeee !! wrna itam ngn seluar track .kau dtg dgn adib n ika . time uh kite lpak kau ngn adib g curi camera lame kt lua umah org ahahah .. aq hnya mampu ddk diam and gelak jea . sbb aku segan . then ary tu jgk kau nanges dpn aku ... first time aku tgk kau nanges .. and kite lpak lme sgt2 kn ary tu bgai kn 1hari tu kite yg punye .. humm suke nye aku mse tu . lps tu kau tdo atas aku .. aku tgk muke kau comel sgt2 . hummm aku rndu kn kau .. time kau nk blik xda spew yg nk amik kau..aku tao hati kau gelisah sbb xda spew nk amik kau jdi aku biar kn kau tidur and aku yg brusaha cri kn org untok amik kau .. lpas tu kau pulang dgn muke ngn nangtok comelll sgt3 kau . and ary yg pling indah kite jmpe kt klcc .. first time kau jmpe kakak aku n mak aku .. kite date dpn akk aku .. and esok nye tu kite jln2 then first time kite jln pgg tgn sme2 .. and ary trahir tu kau jmpe aku .. ary trakhir evant kt klcc kau pgg erat tgn aku kau pelok erat aku dpn org rmai . and brulang kali kau bisik kt telinga aku iloveyou ... and first time aku tgk kau mengile dpn mate aku ahahaha .. kelakar nye kau and time uh kau nyanyi sme2 dgn aku lagu rasa sayang .. time nyayi tu kau bising kt telinga aku yg kau ingin aku ingat lagu ini smpai mati ble kite brsme .. and tepat pkl 12 kau blik then tetibe ad bunga api . time bunga api tu kau txt aku kau ckp ingat smpai mati  ... aku akn ingat sume n setiap detik kite brsme syg smpai hujung nyawa aku .. iloveyou so much syg ... humm xpi skrg kau tnggal kn aku ... kau prgi meninggal kn aku selame lame nye ... betapew menyesal nye aku ... kini bru ku sedar betapa cinta nye aku kepada kau .. wlau bnyak mne pn aku txt kau col kau .. kau tetap x akn dtg dlam idop ku blik kn ... hummm kau jnji akn dtg blik dlm idop aku xpi bile . aku dh cube tok melupe kn kau xpi hati aku hnya untok kau .. hummmm . :( akhir kate i love you syg ..