Like like ♥

best giler arr !!

xdi an lepas abis skolh kn aq g la kedai mkn tmn kwn aq lepak dgn bf
dia smentra tnggu koko mule an pas2
lepas dh nk start kitaowg blik la blik g skolh pas2 nk dkt smpi skolh tu kta owg merewang2
kt dlm skolh heheh kita owg ponteng koko hahaah best giler arr pas2
bila dgr suara bdk or cikgu lari lintag pukang hahah
pas2 mmg best ar pas2 pkl 3.3o ptg koko bdn brunifom la
kita owg ingat nk ponteng gak kowt
xpi ade sesetngah kwn aq dia xnk pnteng xpi aq nk
mlz kowt nk kawad tgh2 panas tu haha aq pnteng
dgn membe aq SARA haha best giler kejap g sne kejap g sni ahhaa
pas2 time kita owg nk g kantin kita owg nmpk cikgu pas2 SARA pure2 skit perot
hahahaha gmpk giler ar pas2 membe2 aq yg len tgk jer
hahahaah !!
irsyad tgk aq dgn sara nk g toilet pas2 dia tau yg aq penteng ahaha
smard giler ar kita owg pentng n brlakon an hahhaah !!!

MMG GEMPAK LA WEYH !!
weyh kaworg nnti kite pnteng agi au !!
kite bikin giler2 k !!
kepade kaw owg yg tgh bce ni jgn la tru amalan kita owg k heheh

THANX FOR READING
BUBYE 

emmm aq dh penat la ashik terluke jer !! npew aq hah ?
emmmm pas ni myb aq dh xnk kpl nk buad pew kpl ?
dia nk menkn prsaan aq jer bkn nyer syg or what kt aq !!!
erghh tension !!!
xdi aq on9 pas2 member kt fb chat dgn aq pas2 dia ckp "bf kaw nk kpl dgn aq" !!
aq trkejot giler !!! pas2 air mate aq mula mngalir !!!
smpi aty dia buad aq mcm ni !!
pas2 aq tnya la dia lagi apew dia ckp pas2 member aq ckp
dia tnya bf aq dia tnya bkn ke dia dh inrelationship an pas2 member aq ckp
yg bf aq ckp aq ni adex angkat jer !!
aq menangis teresak2
pas2 nsib baek member aq ni baek dia kte kt bf aq
"biar btl tu adex angkt !! jgn men kn persaan pmpuan la" !!
pas2 bf aq teros off !! emm sedih nyer aq !! aq syg dia sgt2 smpi aty dia buad mcm ni kt aq
argghhhh knpew aq jer yg selalu trluke !! selalu dimen kn prsaan
aq selalu bgi peluang kt diaowg xpi dia buad peluang tu men2 jer
emm bab diaowg tau yg aq ni blh bgi bnyak peluang agi !!
emmmm
aq bgi mke kt diaowg sgt tu yg dia blh pijak muke aq tu yg aq mcm ni kn !!
emmm mulai ary ni lepas ni klu aq dh break aq akan ANTI KAPEL
emmm aq xkn ANTI LELAKI bab aq mmg xley gaul dgn pmpuan sgt
bab ntah la mmg aq mcm 2 nk buad mcm ane tu yg prangai aq ksar tu hehe
btw emmm sowy if kaworg tnggu aq heheeh tnggu la smpi aty aq trbuka utok brcnta agi k
emmm !!




THANX FOR READING !!!

wndu kowt !!!




sedih nyer ary ni !!!

:(


emmm wndu la kt si dia yg brname ...
 tgk sndiri kt bwh gmba aq
emmmm dh 2 kali kita owg hmpir2 break xpi
xkn trjadi !!! sbb aq syg dia sgt2
emm kita owg hmpir2 break sbb dia la dgr
ckp adex dia tu !!
geram btl dgn adex dia tu eishhh !!
emmm papew pown aq x kn tnggal kn dia !!
aq dh jnjji kt dri aq lepas ni klu aq braek dgn dia aq akan
kpl sekali jer pas2 aq dh x nk sbb aq
dh give up !!!
aq selalu terluke n kecewa !!
aq dh mlz nk trluke lagi !!!aq dh pnat !!
abis form 4 bru aq cari cnta sejati !!! kaw owg pujuk la
mcm ane pown aq dh buad keputusan muktamad
aq dh penad la ashik aq terluke jer !!!
aq nk rehat smpi form 4 !!! emmmmm......

emmm wndu la kt dia !!!
syg dia sgt2 !!
nk jmpew dia !!! emmm
jumaat x jdi smlm x di ary ni pown x tau agi emmm
dia kte ary ni nk jmpew xpi skrg dh nk dkt pkl 6ptg dh mne dia
dia munkir jnji emmmm !!!
dia kte minggu dpn nk jmpew !!! 
aq hrp2 jmpew la bab aq wndu dia sgt2 !!

nk text dia x blh krdt dh abis :( !!
emmmm nk topup x pi kdi jauh dri umah aq !!! eishhh!!!
emmm sian dia !!
dia col aq smpi krdt dia abis owh smlm !!
emmm dia btl2 wndu aq !!!
emmm mizzz nyer !!!
emmmmmmmmm

emmmm k la nk citer panjang2 pown mlz la !!!
thanx for reading k !!!

emm minggu dpn klu dpt jmpe dia aq update yg bru k !!
dont forgate to read heehe !!! Pye2

to my bucuk :
cyg wndu ucuk cgt2 !!!
love u 4eva !!
misss u so much !!!
emmmuuuaaahhhxxx5
jgn tnggal kn cyg tau ucuk !!!
!!!

pye2 !!!

ermmm cedeh !!! =(


emmm lepas ni aq rase aq dh x on9 owt on9 pown skjp2 jer bab
ayh aq ckp kt aq  
"lepas ni ayh dh x nk byr internet dh"
aq tnya la npew an ?
pas2 ayh aq ckp aq on9 x tntu !!
ala aq dh x ley on9 !! eishhh
emmm cedeh siot >.<
emmmm bubye FB bubye MYSPACE
n bubye BLOG
AARRGGGHHHH !!
emmmmmm pasni aq dh x ley nk update
blog !!
emmmm bubye you all !!!
LUP U SO MUCH !!!
to my fwen yg slalu chat n xlupe for cmment my pic
thanx verry much k !!!
luv u all !!!
and tok pengetahian kaw org ary ni last aq
update blog aq pasni dh x bab x ley nk on9 la
sygs!!!
bubye dunia internet luv u so much la !!!
ary rabu minggu dpn aq dh start x ley on9 !!
HEEEEE!!!!



:(




akhir kate dri aq
thanx for non stop reading
my sakai blog ok !!
bubye luv u all !!!
if want contect me
plzz
add me at  
puteri_nadia14@yahoo.com
hehehehe
that my email n my myspace yaw!!
holiday at sarawak !!!







best giler aq g cuti kt sarawak !!
aq g muzium kuching !!!
aq tngok bnyak giler gmba kucing yg comel2
geram giler aq !!!
pas2 aq g tmpt orang utan !!! hehehe

aq dok kt hotel ni aq x smpt tnggkap gmba hotel
 x pi gmba ven jer hehehe!!