Like like ♥


emmm aq dh penat la ashik terluke jer !! npew aq hah ?
emmmm pas ni myb aq dh xnk kpl nk buad pew kpl ?
dia nk menkn prsaan aq jer bkn nyer syg or what kt aq !!!
erghh tension !!!
xdi aq on9 pas2 member kt fb chat dgn aq pas2 dia ckp "bf kaw nk kpl dgn aq" !!
aq trkejot giler !!! pas2 air mate aq mula mngalir !!!
smpi aty dia buad aq mcm ni !!
pas2 aq tnya la dia lagi apew dia ckp pas2 member aq ckp
dia tnya bf aq dia tnya bkn ke dia dh inrelationship an pas2 member aq ckp
yg bf aq ckp aq ni adex angkat jer !!
aq menangis teresak2
pas2 nsib baek member aq ni baek dia kte kt bf aq
"biar btl tu adex angkt !! jgn men kn persaan pmpuan la" !!
pas2 bf aq teros off !! emm sedih nyer aq !! aq syg dia sgt2 smpi aty dia buad mcm ni kt aq
argghhhh knpew aq jer yg selalu trluke !! selalu dimen kn prsaan
aq selalu bgi peluang kt diaowg xpi dia buad peluang tu men2 jer
emm bab diaowg tau yg aq ni blh bgi bnyak peluang agi !!
emmmm
aq bgi mke kt diaowg sgt tu yg dia blh pijak muke aq tu yg aq mcm ni kn !!
emmm mulai ary ni lepas ni klu aq dh break aq akan ANTI KAPEL
emmm aq xkn ANTI LELAKI bab aq mmg xley gaul dgn pmpuan sgt
bab ntah la mmg aq mcm 2 nk buad mcm ane tu yg prangai aq ksar tu hehe
btw emmm sowy if kaworg tnggu aq heheeh tnggu la smpi aty aq trbuka utok brcnta agi k
emmm !!




THANX FOR READING !!!