Like like ♥

hai-2 lme tk update :) ape khabar :) aku sehat je :) hum sian blog aku majuk ngn aku sbb aku tnggal kn dye huhuhu sory >.< .. heheehe ape-2 pn selamat hari raya adil adha ... maaf kn aku if aku ade post psl korang n korang terasa...aku trkasar bahaya trsilap ckp ke ape k sbb prangai aku mmg cm ni ... andd  setiap manusia tk lari dri membuat kesilapan .. maaf yew :) hehehe mntk ampun mntk maaf hehehe bye :)-

syg nye aku kpada kau

kau hadir dalam hidup aku membuat kn aku gile kan kau smpai skrg .. pkl 10.43 hari jumaat 2009 . kau shuffle dpn aku . aku tgk tergelak2 . then ko malu ko cover muke . comelnye kau mase tu . lps tu kau xabis curi2 usha aku time aku pgi toilet , jln2 , bli air , hummm ..lepas tuh aku brkwn ngn arien  abg kau minat kt arien .. then aku slalu lepak kt blakang kdai arien kau pn curi2 jea usha aku . alahai time uh kau pkai bju wrna putih and rntai ijau tu.. ilove you syg .. skrg kau prgi tnggal kn aku buat slame lame nye .. rndu nye nye aku kt kau ari yg trakhir . kite pkai bju smeee !! wrna itam ngn seluar track .kau dtg dgn adib n ika . time uh kite lpak kau ngn adib g curi camera lame kt lua umah org ahahah .. aq hnya mampu ddk diam and gelak jea . sbb aku segan . then ary tu jgk kau nanges dpn aku ... first time aku tgk kau nanges .. and kite lpak lme sgt2 kn ary tu bgai kn 1hari tu kite yg punye .. humm suke nye aku mse tu . lps tu kau tdo atas aku .. aku tgk muke kau comel sgt2 . hummm aku rndu kn kau .. time kau nk blik xda spew yg nk amik kau..aku tao hati kau gelisah sbb xda spew nk amik kau jdi aku biar kn kau tidur and aku yg brusaha cri kn org untok amik kau .. lpas tu kau pulang dgn muke ngn nangtok comelll sgt3 kau . and ary yg pling indah kite jmpe kt klcc .. first time kau jmpe kakak aku n mak aku .. kite date dpn akk aku .. and esok nye tu kite jln2 then first time kite jln pgg tgn sme2 .. and ary trahir tu kau jmpe aku .. ary trakhir evant kt klcc kau pgg erat tgn aku kau pelok erat aku dpn org rmai . and brulang kali kau bisik kt telinga aku iloveyou ... and first time aku tgk kau mengile dpn mate aku ahahaha .. kelakar nye kau and time uh kau nyanyi sme2 dgn aku lagu rasa sayang .. time nyayi tu kau bising kt telinga aku yg kau ingin aku ingat lagu ini smpai mati ble kite brsme .. and tepat pkl 12 kau blik then tetibe ad bunga api . time bunga api tu kau txt aku kau ckp ingat smpai mati  ... aku akn ingat sume n setiap detik kite brsme syg smpai hujung nyawa aku .. iloveyou so much syg ... humm xpi skrg kau tnggal kn aku ... kau prgi meninggal kn aku selame lame nye ... betapew menyesal nye aku ... kini bru ku sedar betapa cinta nye aku kepada kau .. wlau bnyak mne pn aku txt kau col kau .. kau tetap x akn dtg dlam idop ku blik kn ... hummm kau jnji akn dtg blik dlm idop aku xpi bile . aku dh cube tok melupe kn kau xpi hati aku hnya untok kau .. hummmm . :( akhir kate i love you syg ..

tolong hadir dalam hidup ku kembali

humm knp la 2/3 ary ni  aku dok pikir kn dia knp aku rndu kn dia apew dia dh buad kt aku smpai aku susah tok lupe kn dia . alahai . aku dh buad mcm2 tok lupe kan dia . rmai lelaki yg hadir dlm idop aku tok ubah segale nye xpi aku tetap syg kn dia .. aku dh cube buang dia jauh2 xpi knp dia msih dlm hati akuuu !!! yaallah . damm la ape kene dgn aku ni . hum dia ad txt aku n kiteorg dh baik dia kte dia syg aku n mcm2 la . aku yea kn aje lps tuh 2ary lepas tu . aku txt dia .dia kte dia xda mood . aku ckp okey la aku tnya knp then dia x rply msg aku . hummm rmai sokong aku dri belakang . bgi semangat kt aku . xpi aku xtao knp aku still mcm ni . humm alahai . tetibe txt ngn dia smlm dia kate ...... gugur jantung aku . xpi aku still xpercaya . hum aku pikir ad sorg mamat tu dtg dlm idop aku akn megubah segala nye xpi aku tgk wall dia . yaallah nk menanges aku .. ye la kn hensem n cute mmg rmai la awex kn .. hum saba jea la . hummm aku harap2 . aku dpt brsabar n setia mnunggu dia . bila la dia nk terime aku blik . aku dh brjnji dh dgn dia mcm2 . dia pn sme . xpi smpai skrg . dia ............ aduyy .. penat la . aku ashik mcm ni jea . hum aku ingat xnk terime spe2 dlm idop aku dh xpi. hati aku ingin brcinta . sume org yg aku ske sume x ske aku . hum org yg ske kt aku .aku xblh nk trime plak . sbb aku xnk men kn prassan laki . humm biar la aku kecewa cm ni smpai thn dpn . smpai bila lagi la dia nk seksa aku . saba jea la . hummm aduyy tiap2 mlm aku menanges . sbb dia . rndu kt dia sgt2 . humm . k la x tao nk ckp apew dha aty aku btl2 trguris . alahai .. tolonggggg.. nk ubat :'( tlg ar dtg dlm idop aku blik  .. aku syg kn kau smpai aku mati iloveyou syg

i want you !!



dammm aq xblh lupe kn dy !! shit la aduyy tlg ar kua dri hati aq knpe kaw susah sgt nk keluar.. knpe susah tok aq melupe kan kau .. knpe kuat sgt cinta aq tok kaw knp aq susah tok melupe kn sume ni .. yaallah .. perit nye dada aq .. dri smlm aq xbrhnti menanges . tdo smlm pn air mate aq mengalir bgn2 mate aq sepet .. aq try tok happy kn mood aq xpi .. prasaan cnta n syg aq kt dy kuat sgt membuat kn aq nk menanges jea .. yallah ..ap sume ni xdi aq txt dy aq tnya dy syg aq x . dy kte dy syg kn aq xpi dy dh x cnta kn aq .. urmm wan klaw syg aq knpe bwat cm ni kt aq.. hmm aq pnt ar cm ni .. aq nk dy blik .. aq nk dy .. tlg r . aduyy .. aq dh cube tok melupe kn dy bnyak kali xpi dy tetap brade di dlm aty aq knp susah tok aq melupe kn dy ?? mungkin bnyak knangan di antare kite owg .. urmm .. dri aq drjah 4 aq knl dy then skrg aq 14 .. urmm 5thn knl .. aq xnk sia2 kn cm tuh jea relationship kte owg sbb dlm bnyak2 kple ngn dy jea aq brthn .. aq nk dy lha .. yallah .. aq nk dy lhaaa . aq syg kn dy smpai aq maty .. urmmmm aduyy tension2 !! urmmm dammm shit lha !! arghhh ... kata kan sume ni hanya lah sekadar mimpi .. :'( urmm .. knapew setiap prcntaan ad keseihan .. arghh pnt ar .. aq lemah dlm cinta lha

hari ni ary yg gembire bgi aq !! urmm bgi aq ary ni my lucky day !! xpi tetibe pkl 9.51 ad nmbr aq x kenal col aq dy ckp ni ex wan ke ? aq trdiam .. sbb bgi aq wan sntiase ad dlm aty aq forever . psuh aq tnya ni sp dy ckp adik wan aq dgr psuh aq diam .. psuh dy ckp dy gf wan .. aq sebak giler dh la aq kt kdai mkn aq nk nanges .. pasuh aq thn then dy col aq lagi skali dy kte jgn gnggu wan jgn contact wan g !! dy kte wan yg suroh .. aq diam jea .. dlm aty aq abis pecah .. aty aq skit sgt .. yaallah .. ape sume ny !! time uh air mate aq xbrhnti nk mengalir aq thn xpi tetap keluar .. aq cube happy kn dri aq xpi sebak kt dade ni yaallah ..knp dy bwat kt aq cm ni aq ase dy pn tao dy lha true love aq !! dy lelaki prtame pnh jmpe familyaq n bnyak kenangan aq ngn dy !! susah tok aq lupe kn dy !! knp dy bwat kt aq cm ni !! urmmm izma thanx tlg aq saiful thanx !! thanx bgi support kt aq !! but cm ne pn aq tetap akn tnggu dy !! 5thn knl !! aq xnk sia2 kn cm tuh jea hubungan kiteowg .. aq syg kn dy smpai maty !! aq xkn kple smntare smpai aty aq trbkk tok bcnta blik !! cukup la aq trseksa !! aq cukup trseksa !! aq pnh cm ni menanges .. trluke ..kecewa .. wan mne jnji wan . wan kte wan tnggu nadia wan syg nadia . ap sume ni ... yaalllah ... urmm perit nye aty aq !! urmmm knp kaw xabis2 luke kn aty aq hah !! dari dlu smpai skrg !! psuh kw tuduh aq curang !!! mne ad la !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arghhhhhh tensionnnn !!!!!!!!!!!!!! sial lha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaw phm ark aq syg kn la bodo susah sgt ke nk phm !!! eishhhhh ..................

choir !!


time practic koir !!














time da abis competion choir  

imissyou babe



kenape hari ni aq rse sedih sagat2 ... aq rse nk nanges jea ... urmm bucet aq ad buat ap2 ke kt aq !! aq ase sedih semacam jea umm nk text xda kydt !! aduyyy sokmntak baba lha nk tpp ehehhe !! nty nk text dy rndu kt dy !! urmm imissyou lha buncet mne u ni !! urmmm b kt mne !! woi aku rindu kt kaw la bodo !! heeheheh knp ngn aq ny nk gile kepaleotak aq pikir kn dy !! ingat kn dy !! abis dedua phn aq .. aq buad gmba dy as wallpaper ..smpai mama aq pn nmpk abg aq pn nmpk aq buad bodo jea heheehe ... urmmm ary tu lepak ngn dy dri pgi smpai mlm !! still rndu kt dy !! urmmm on that day dy nanges dpn aq .. n aq pn nanges xpi bkn dpn dy hehhehe malu !! xpi dy nanges dpn aq !! sweet sgt !! arghhhh !! pasuh dy tido kt aq heheheh !! miss him lha !! atoi yai !! b !!!!!!!!!!11 ilobeyou syg hahaha !! na nanges lorh aduyy ...




imissyou so much buncet !!
iloveyou!!
buncet gedik !!
gemok !!
hehehee <3

Janji Kami ^^


hi ummm lme x update slalu update gmba jea !! upload gmba jea !! xsmpat nk brcerita kn !! urmm ary ni mood agak bek so nk update skit !! heheeh k2 xnk brleter pnjang2 jum mule!!

urmmm rndu lha kt buncet aq !! ary tu gdh ngn dy bab dy pikir aq curung !! xpi aq dha jnji ngn dy aq xkn curng dha sbb dha 5thn kite owg knl x pnh kekal !! xpi kli ni kiteowg dha jnji xkn curng dha kite owg dha buang dha sifat curng tu !! kite owg nk hnti kn sume ny !! then nk kekal smpai mati inshallah !! family aq ngn family dy pn dha knl sme knl then family masing2 dha tao psl kiteowg !! urmmm hope kekal lha !! atoyyy k lha nk tlis pnjang x blh lha sbb mumy dha bising atoyy !! urmm len kali jea lha ea !! BOII !! loveyou buncet !! muuaahhxx !! hikhok !! boiii off dlu !! hikhok hikok !! hehehe

bye !!

ILOVEYOU BOO !!

huhu urm x tao nk post ap !! haahah

rnduu kt adiik chiikx dt !!

hahahaah muahh syg kaw bulat !!

nah gmba kami time dating ahahah



dua cukuplha ea huhuhu boi !! syg dy !!

StillLovesMyLife

arghh what a messy day !! hmmm rmai nk gdh dgn aq np hah huh suck !! sory bkn nk mencarut huhuhu..
arghhh ane buddies aq ni... langsong x dgr cer.. wndu sma kaw owg la.. ane kawowg kte nk g karok ? hmmm aq tnggu xda pn sowg col aq ajak hang perghhh brjaman dha ni !! nsib xda jangut klaw x dha brjangut dha aq ni tnggu offer kaw owg hummm... btw skrg n PD mom n dad bru blik ary isnin ary tuh from saraK hmmm what the messy holiday !! boring !! dok kt apartmen :P ni !!! huh wifi xda nsib bwak broadban ni pn slow pergghhhh **** ps2 dri smlm check out psuh check in tuka2 hotel lak !! ni otw nk g air panas kt seremban at *podeh* perghh nme tmpat giler aar .. huh mlz nyewww nk pndh2 nih ..suck la mama baba stay here plz ... mlz nih sni ad..huh :P 

k la boii mama bising suwoh kemas barang nk check out !!! 
i misss you sayang !!
n izma , awien , hadri , kimi , brend , anis , fatin , izlin , shakir n rmai g r 
aq miss kaw owg la ngokk msj la aq .. muahhhxxx bye.

HUMM !!

ary ni aq gaduh dgn wan aq xtao npew dgn humm aq syg kn diew sgt2 xpi diew xpnh hrgai aq.. hummmm dri dlu smpai skrg cnte aq kt diew x prnah brubah !! hummm aq xtao ap slh aq smpi diew slalu skit kn aty aq.. memara aq.. aq selalu saba dgn prangai diew..hummm aq pn ad gak cite kt membe aq then membe aq sabar2 then aq sabar n still with for him then 1 ary aq ilang sabar aq lak yg memara diew pas2 diew okey jp..then aq ckp kt membe aq membe aq ckp that good la sbb diew ashik mara aq so time to mara diew blik..xpi aq xsmpai aty so aq mara diew only that day jew pas2 aq trus sabar n sabar dgn prangai diew xpi ary ni aq xblh nk sabar aq tnya bff aq ap aq ptut buad then diew tlg aq..diew ckp (............................) ad la :P pas2 aq ckp aq x smpai aty bab aq syg kn diew..then diew bgi aq smangat then aq trpkse n aq kena laku kn tu..n aq redo.. hummm..btl ckpmembe aq klaw dh jodoh aq dgn diew xkn kemane n akn brsatu blik..humm k la that all ...skit aty ni ase nye...huh !! boiiii aq tetap akn tnggu diew smpai aq maty ..
<3
love him =D

FOTOSHOT WITH MY BFF

hello ... ary jumaat ary tu last day skolh sblm cuti thaipusam ke ap tah...kiteowg ad ap tah kt dewan than aq time ckgu brucap n tgh bdk2 buad prsmbahan kite owg g fotoshot hahaha...thanx too spew ntah nme minah tuh cine tu hahaa...n thanx too ashwin bab time kaw skit perot tu kite owg curi2 gne camera kaw hahahaa jgn mara beb relax la chill...hahaha...hasil PHOTOSHOT kmi...
I'm not LESBO 

PEACE !!

SMILE :)




PEACE-PEACE :)


Adik angkat aq (ANIS)
:)



Adik Angkat aq (FARA) :)

say smile :D



BFF for EVER !!

Mcm Pro :P





smile beb :D



itu lah gmba kami bnyak g xpi xkn nk upload sume skit2 dh r lebih2 lak..tumbok kang huhuhu..all picture is nature x edit pn mlz n x smpat so original key...k la tu that all about kami..kiteorg xkn lpe kenangan ni bab sehari sblm ary jumaat tu mcm org giler kite org g cri camera hahahaha...sengal brtimpe...haaha k la boii ..

KAMI TAO KAMI HOT SO JGN JELES
HAHAAHAHA
(ayattakblhbla)
boiii !!



yeahhh !!! syg kao !!

yeahhhh akhir nye aq dpt gak diew blik !!! hummm capital I aq dh single aq harap2 diew blh terime aq g bab aq nk diew g dh lme aq tnggu diew !! diew pn ad ckp kt aq hry tu kt aq yg diew syg kn aq g !! aq harap sume tu btl hummmm syg kaw sgt2 la buncit ...huhuhuhuhu !!! hummm dh lme aq x gayut dgn diew seens diew kple dgn ex gf diew tu ******* hah aq jeles gile babi r xpi skrg diew dh singlemingleso ap g tnggu diew mntak kple jew hahahaah xpi if diew nk kple dgn aq xpew la jnji aq xnk pts contact mcm ne diew kple dgn *****tu .... aq syg diew sgt2 msk bln ni dh 5thn aq knldgn diew .. knangan aq dgn diew skit pn qa xpnh lpe .... xda spew yg blh gnti tmpat diew dlm hati aq sbgai cnte prtame aq... hnya diew sorg jew blh pgg gelaran tu huhuhuhuhu syg diew ketat2 k laboi !!! ... aq happy gile ary ni bab hahaah ad la !!!BOI syg kaw ketat2 la buncit... muahhh huhuhuhhu




NAZWAN <3

wow untung la aq !!


smlm aq smbut new year dgn family aq kt penang pergh best mmg best !! n yg pling best aq jmpe mamat ni hensome giler !! memule aq x trpikat then tetibe perghh jatuh hati tru heheheheheh..diew tetube dtg dgn membe diew thne diew ckpnk knlblh aq bwat la bodo !! bab time tuh bunkface tgh nyanyi so x dgr sngat tao2 la bunkface klaw dh nyanyi mmg gile2 !! pas2 aq buad bodo then dgr bunkface tgh nyanyi best mmg best n giler rock abis !! pas2 mamat tu diew pujuk2 aq diew nk knl dgn aq then aq lyn la diew sian diew !! aq lyn5 diew then nk new yeardh kite org pn tgk la bungeapi sme2 !! hahaahhah cite diew aq dgn mamat tu mmg dh mcm kple la an !! duduk blh aq bkn bkn maen rapat lagi !! aq jauh diew rpt bab diew naa ckp2 dgn aq !! pas2 lpasabis jew consert diew text aq diew akap 'bye t kte jmpe g k ' hahhaahahah pas2 mlm tu dlm pkl 4 kiteorg still men msj bab diew g karok dgn membe diew bab diewakp membe diew keje sne pas2 aq trlelap !!then ary ni 1 hari aq men msj diew !! eishhh diew ni gedik ar uhhhu btw diew comel heheh diew ddk kt penang at bukit mertajam hahaha okey la tu... buda penang kaw.. hahaha kaw ad ahahaha !!!  best giler msj dgn diew !!mcm org diew !! arghh diew send pic diew k aq perghh comel giler diew kowt xpi ble face to face aq ase lagi cute !! arghhh aq dilamun cnte lagi !! hahahahhaha  k la bye!! happy new beb !!