Like like ♥

tolong hadir dalam hidup ku kembali

humm knp la 2/3 ary ni  aku dok pikir kn dia knp aku rndu kn dia apew dia dh buad kt aku smpai aku susah tok lupe kn dia . alahai . aku dh buad mcm2 tok lupe kan dia . rmai lelaki yg hadir dlm idop aku tok ubah segale nye xpi aku tetap syg kn dia .. aku dh cube buang dia jauh2 xpi knp dia msih dlm hati akuuu !!! yaallah . damm la ape kene dgn aku ni . hum dia ad txt aku n kiteorg dh baik dia kte dia syg aku n mcm2 la . aku yea kn aje lps tuh 2ary lepas tu . aku txt dia .dia kte dia xda mood . aku ckp okey la aku tnya knp then dia x rply msg aku . hummm rmai sokong aku dri belakang . bgi semangat kt aku . xpi aku xtao knp aku still mcm ni . humm alahai . tetibe txt ngn dia smlm dia kate ...... gugur jantung aku . xpi aku still xpercaya . hum aku pikir ad sorg mamat tu dtg dlm idop aku akn megubah segala nye xpi aku tgk wall dia . yaallah nk menanges aku .. ye la kn hensem n cute mmg rmai la awex kn .. hum saba jea la . hummm aku harap2 . aku dpt brsabar n setia mnunggu dia . bila la dia nk terime aku blik . aku dh brjnji dh dgn dia mcm2 . dia pn sme . xpi smpai skrg . dia ............ aduyy .. penat la . aku ashik mcm ni jea . hum aku ingat xnk terime spe2 dlm idop aku dh xpi. hati aku ingin brcinta . sume org yg aku ske sume x ske aku . hum org yg ske kt aku .aku xblh nk trime plak . sbb aku xnk men kn prassan laki . humm biar la aku kecewa cm ni smpai thn dpn . smpai bila lagi la dia nk seksa aku . saba jea la . hummm aduyy tiap2 mlm aku menanges . sbb dia . rndu kt dia sgt2 . humm . k la x tao nk ckp apew dha aty aku btl2 trguris . alahai .. tolonggggg.. nk ubat :'( tlg ar dtg dlm idop aku blik  .. aku syg kn kau smpai aku mati iloveyou syg